1. Board4all.biz is a forum where members can share their knowledge and much more - why not become part of our wonderful community thats been around for over 15 years and create an account with us. We have one of the (if not the) best development sections on the internet, especially Delphi. If you have problems registering you can send an email to admin@board4all.biz and we will look into it. If you are thinking of joining to whine about content, we dont host anything whatsoever illegal so please don't bother wasting our time and yours.

VMware Workstation Pro: Virtual Network Editor configure for two browsers?

Discussion in 'SW Helpdesk' started by kala43, Aug 11, 2017.

  1. ka

    kala43 Registered User

    Joined:
    May 5, 2009
    Messages:
    267
    Likes Received:
    1,906
    I have instaled on host PC latest VMware Workstation Pro.
    I have two portable web browsers on the same host. How to configure it so that each have a different IP address? It is possible?

    Thank you.

    PS: In client it works fine, but on host??
     
  2. Inscrutable

    Inscrutable Registered User

    Joined:
    Jul 26, 2017
    Messages:
    23
    Likes Received:
    33
    If you have more than two Ethernet adapters, you can consider ForceBindIP.

    Otherwise, you can use two or more IPs as a single Ethernet using the tab bridge.
     
    I am 42 and kala43 like this.
  3. ka

    kala43 Registered User

    Joined:
    May 5, 2009
    Messages:
    267
    Likes Received:
    1,906
    Thanks. More info about this options?
     
  4. Inscrutable

    Inscrutable Registered User

    Joined:
    Jul 26, 2017
    Messages:
    23
    Likes Received:
    33
    I did not understand exactly what you were going to try.
    Please describe in detail what you want.
     
  5. ka

    kala43 Registered User

    Joined:
    May 5, 2009
    Messages:
    267
    Likes Received:
    1,906
    To download simultaneously from free servers I use more VMware Guests (Windows 2000 Extreme Lite - ISO is around 100MB, installed less than 400MB and it needs only 256MB to run) so it is possible to do this *without* VMware Guests? ForceBindIP seems fine, but I asked second solution you mentioned. :)
     

Share This Page